Pacolli pritet nga 5 mijë të rinj në Gjakovë

Prishtinë | 06 Nën 2016 | 16:37 | Nga

Në një mbrëmje me rininë e Gjakovës, të organizuar nga Forumi Rinor i AKR-së në Gjakovë, Presidenti i partisë, z.Behgjet Pacolli është pritur me entuziazëm nga 5 mijë të rinj në këtë qytet.

Presidenti Pacolli në këtë tubim iu është drejtuar me një fjalim të shkurtër të rinjve në Gjakovë, duke i siguruar ata se i gjithë angazhimi dhe përkushtimi i tij dhe i Aleancës Kosova e Re, do të jetë në funksion të garantimit të një perspektivë më të mirë për të gjithë, thuhet në një njoftim të AKR-së.

Lideri i AKR-së, në rrafshin e Dukagjinit është pritur me duartrokitje nga mijëra të rinj të cilët kishin ardhur për ta përshëndetur atë.

Në këtë tubim të pranishmëve me disa fjalë ju drejtua edhe Kryetarja e Forumit Rinor të AKR-së Dega në Gjakovë, e cila u shpreh se pjesëmarrja masive e rinisë në këto takime është edhe një konfirmim se rinia e sheh Presidentin Pacolli si shpresën e vetme për ndryshim, si dhe garantim të mirëqenies për të gjithë.

Të ngjashme