Pasuria milionëshe e Sami Kurteshit të VV-së

Prishtinë | 22 Shk 2021 | 20:44 | Nga Ekonomia Online

Anëtari i Vetëvendosjes në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Sami Kurteshi ka pasuri multi-milionëshe sipas deklarimit të pasurisë së tij të vitin 2020.

Bazuar në regjistrin për deklarimin e pasurisë, Kurteshi pasuri të paluajtshme ka vlerë prej afro 2 milioni, shifër kjo që përfshinë një shtëpi banimi në vlerë prej 1 milion eurove të deklaruar si trashëgimi.

https://www.periskopi.com/wp-content/uploads/2021/02/pasuria-e-paluajtshme.png

Teksa pasuaria e luajtshme kap shifrën afro 100 mijë eurosh, që përfshinë dy vetura dhe një bibliotekë në vlerë prej 70 mijë eurosh, shkruan Periskopi.

https://www.periskopi.com/wp-content/uploads/2021/02/pasuria-e-luajtshme.png

Gjithashtu, Kurteshi i VV-së, para të gatshme në bankë ka 36 mijë euro, ku 22 mijë i ka të ruajtura në një bankë në Zvicër, teksa 22 mijë janë në emër të bashkëshortes.

https://www.periskopi.com/wp-content/uploads/2021/02/para-te-gatshme.png

Ndryshe, Sami Kurteshi këtyre ditëve ka qenë mjaftë shumë i zëshëm në mbledhjet e KQZ-së, ku ka hedhur akuza e ofendime ndaj kryetares së këtij institucioni, Valdete Daka, për procesin zgjedhor në vend.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme