Presidenti i EQAR-it kërkon sqarime për shkarkimet në Agjencinë e Akreditimit

Prishtinë | 12 Tet 2017 | 08:43 | Nga

Presidenti i Regjistrit evropian për sigurimin e cilësisë në arsimin e lartë (EQAR), Karl Dittrich ka kërkuar sqarime lidhur me shkarkimin e Bordit të Këshillit Shtetërorë të Cilësisë.

Përmes një letre drejtuar ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, thuhet se EQAR është njoftuar nga mediat për këto shkarkime.

Dittrich ka bërë me dije se AKA-ja është pjesë e Regjistrit Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë dhe si e tillë është subjekt i monitorimit nga EQAR.

Më poshtë mund ta lexoni të plotë letrën e Dittrich drejtuar ministrit të Arsimit, Shyqiri Bytyqi.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme