Qeveria ia ndan mbi 45 mijë euro KMDLNj-së

Prishtinë | 19 Kor 2019 | 15:22 | Nga Ekonomia Online

Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), Qeveria në mbledhjen e radhës ka marrë vendim t’i ndaj 45 e 900 euro, raporton Ekonomia Online.

Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), Qeveria në mbledhjen e radhës ka marrë vendim t’i ndaj 45 e 900 euro, raporton Ekonomia Online.

Kryeminsitri Ramush Haradinaj tha se këto mjete do të barten nga Ministria e Drejtësisë dhe do të përdoren për monitorimin e proceseve gjyqësore

 “Kërkesë të ndahen 45.900 mijë euro për këtë Këshill, mjetet barten nga Ministria e Drejtësisë në Këshillin për monitorimin e proceseve gjyqësore”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme