Qeveria miraton Projektligjin për ATK-në

Prishtinë | 19 Kor 2019 | 15:23 | Nga Besiana Dauti

Qeveria e Kosovës, ka miratuar Projektligjin për Administratën Tatimore dhe Procedurat, raporton EkonomiaOnline.

Ministri i Financave, Bedri Hamza, tha se ky ligj do të përmbush nevojat për zhvillim ekonomik.

“Ministria e Financave ka marr parasysh ligjet që ndërlidhen me këtë projektligj dhe jemi konsultuar me zyrën ligjore, bazuar në vlerësime dhe nevojën për të hartuar këtë projektligj për të përmbushur nevojat për zhvillim ekonomik kërkoj të votohet ky Projektligj”, tha ministri Hamza.

Të ngjashme