Qeveria publikon raportin 100-ditësh të punës

Prishtinë | 06 Kor 2021 | 16:06 | Nga Ekonomia Online

Qeveria e Kosovës ka publikuar raportin e plotë të punës 100 ditëshe.

“Ky raport paraqet punën gjatë periudhës 23 mars – 1 korrik 2021, nga ana e Qeverisë, e cila është votuar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës më 22 mars 2021. Në të paraqiten të arriturat kryesore sipas sektorëve të paraparë me Programin e Qeverisë, rezultatet dhe vendimet e marra gjatë kësaj periudhe”, thuhet në komunikatën e tyre.

“Së shpejti do të publikohet edhe versioni në gjuhën serbe dhe angleze, i raportit 100- ditësh të Qeverisë, të cilin do të mund ta gjeni në faqen e Zyrës së Kryeministrit”, thuhet tutje aty.

Më poshtë gjeni raportin e plotë.

https://kryeministri.rks-gov.net/wp-content/uploads/2021/07/100DITE_Kthese-drejt-Zhvillimit.pdf

Të ngjashme