Qeveria fton qytetarët që t’u shmangen formave të dhunshme

Prishtinë | 30 Gus 2016 | 17:19 | Nga

Qeveria e Kosovës, lidhur me zhvillimet e fundit, i bën thirrje qytetarëve dhe subjekteve politike që të japin kontributin e tyre në avancimin e proceseve shtet-ndërtuese, duke u shmangur nga format e dhunshme dhe metodat jodemokratike.

Siç thuhet në njoftim, Qeveria e Kosovës shpreh përkrahje për organet e rendit dhe të ligjit në përmbushjen e obligimeve dhe përgjegjësive të tyre ligjore kushtetuese, me qëllim të ofrimit të sigurisë dhe të krijimit të një ambienti të qetë për qytetarët e vendit.

Republika e Kosovës ndodhet para proceseve të rëndësishme të cilat do të kenë ndikim të drejtpërdrejtë në përmirësimin e jetës së qytetarëve, në lëvizjen e lirë, në proceset tjera eurointegruese, në fuqizimin e partneritetit strategjik me SHBA-të, për transformimin e FSK-së dhe hapjen e perspektivës për qytetarët e Kosovës, në të gjitha aspektet”, thuhet në njoftimin e Qeverisë së Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme