Reka dhe Magno flasin për avancimin e donacione të USAID-it

Prishtinë | 10 Mar 2020 | 09:40 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka gjatë një takimi me drejtoreshën e USAID-it në Kosovë, Lisa Magno kanë biseduar për procesin e integrimit evropian të vendit tonë dhe avancimin e koordinimit të donacioneve nga kjo organizatë.

Ministri Reka në takim ka shpalosur prioritetet e Qeverisë Kurti në fushat të cilat janë pjesë e reformave të menjëhershëm në funksion të avancimit të axhendës euro-atlantike të Kosovës.

Kurse, Magno njoftoi ministrin Reka për planet afatgjatë të angazhimit të USAID në Kosovë dhe njoftoi për strategjinë pesëvjeçare që është finalizuar dhe pritet aprovimi i saj brenda disa muajve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme