Selmanaj: Nuk ka perspektivë tjetër përpos reformave gjithëpërfshirëse

Prishtinë | 17 Dhj 2020 | 13:10 | Nga Ekonomia Online

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Driton Selmanaj, ishte i ftuar si panelist në diskutimin “ERA 2 : A ka perspektivë të re për Kosovën?!”, i organizuar nga Organizata Joqeveritare Democracy Plus. 

Me këtë rast,  zëvendëskryeministri Selmanaj potencoi angazhimin me prioritet të lartë të Qeverisë së Kosovës në përmbushjen e të gjitha obligimeve që burojnë nga ky dokument strategjik, me qëllim të avancimit në rrugën drejt Integrimit Evropian.

“Bashkëpunimi gjithëpërfshirës në hartimin e draft planit të veprimit të prioriteteve dhe krijimi i mekanizmave të përbashkët të monitorimit, janë parakushte të nevojshme për të promovuar pronësinë e gjithë neve në këtë dokument strategjik për vendin tonë” theksoi zëvendëskryeministri Selmanaj.

Ai nënvizoi po ashtu se Qeveria e Republikës së Kosovës e konsideron shumë të rëndësishëm bashkëpunimin e qëndrueshëm me të gjithë hisedarët, posaçërisht Organizatat e Shoqërisë Civile.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme