Sërish përplasje mes Gashit dhe Nagavcit: Sot me britma të radhës nuk ka nevojë të dëshmohet diçka tjetër

Prishtinë | 04 Dhj 2020 | 13:04 | Nga Ekonomia Online

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi pati një përpalsje me kryesuesen e Kuvendit, Arbërie Nagavci, ku i tha se duhet të flasim për raportin dhe amandamentet dhe jo për çështje të tjera.

Këto diskutime u bënë në seancën e jashtëzakonshme ku pritet të votohet Projektiligji për Rimëkëmbje Ekonomike.

“Sot me britma të radhës nuk ka nevojë të dëshmohet diçka tjetër, kërkojmë të respektohet procedura.  Flasim me gojë dhe me votë, prandaj znj. kryesuese të kërkoj nga ju që ta respektoni në mënyrë të përpiktë rregulloren e Kuvendit”, tha Gashi.

Ai madje  tha se gjuha verbale e Nagavcit nuk po i duket e arsyeshme.

“Gjuha e dhunës verbale nuk po m’duket e arsyeshme, pra diskutimi bëhet për raportimin jo projektligjin. Qaj është objekti i punës, raportin me amadamente, i diskutojmë amadamentet jo çështje të tjera”, tha Gashi.

Të ngjashme