Shëndeti i Kurtit sigurohet te Pacolli

Prishtinë | 09 Maj 2022 | 21:55 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri, Albin Kurti është siguruar që ta ketë të siguruar shëndetin gjatë udhëtimeve me aeroplanë.

Zyra e Prokurimit të Kryeministrisë të Kosovës ka vendosur që shëndeti i kryeministrit Kurti gjatë udhëtimeve të sigurohet tek kompania e biznesmenit Behxhet Pacolli.

Në fakt, kompania e ish-presidentit Pacolli, “Siguria” ka ofruar çmim shumë të ulët në ofertën e saj për tenderin e vlerës së vogël “Shërbime të sigurimit të shëndetit në udhëtim – Ri-Tender”.

Zyra e kryeministrit për sigurimin e shefit kishte ndarë 5000 euro për një vit, por “Siguria” ofertojë me çmim “për tokë”, në vlerë vetëm prej 1871 eurove.

Në këtë çmim hynë disa udhëtime, si nga Evropa, ShBA dhe Britani e Madhe.

Të ngjashme