Të hënën mblidhet Kryesia e Kuvendit, ja çka do të diskutohe

Prishtinë | 13 Maj 2022 | 17:22 | Nga Ekonomia Online

Kryesia e Kuvendit do të mblidhet të hënën.

Kjo mbledhje do të filloj nga ora 11:00, thuhet në njoftim.

Ndërsa, janë paraparë disa pika të rendit të ditës.

Rendi i ditës:

 1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,  
 2. Pika e papërfunduar nga Seanca plenare, e mbajtur më 22, 23, 24 shkurt, 16 mars dhe 14 prill 2022:
 3. Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-104 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.03/L-040 për vetëqeverisjen lokale,

III. Pika e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 24, 25 shkurt, 16 mars dhe 14 prill 2022:

 1. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-023 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës.
 2. Pika e papërfunduar nga Seanca plenare, e mbajtur më 7 dhe 14 prill 2022
 3. Zgjedhja e një (1) anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, nga radha e komunitetit serb,
 4. Pika e papërfunduar nga Seanca plenare, e mbajtur më 12 prill 2022:
 5. Vazhdimi i debatit parlamentar për politikën e jashtme.
 6. Pika e papërfunduar nga Seanca plenare, e mbajtur më 14, 19 prill  dhe 11 maj 2022:
 7. Debat parlamentar në lidhje me situatën e sigurisë në vend.

VII. Përgatitjet për Seancë plenare të re të radhës:

 1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
 2. Pyetjet parlamentare,
 3. Miratimi i procesverbalit nga Seanca plenare e mëparshme,
 4. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-113 për Policinë Ushtarake në Forcën e Sigurisë së Kosovës,
 5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-133 për Komisionerin Parlamentar për Forcën e Sigurisë së Kosovës,
 6. Zgjedhja e pesë (5) zëvendësve të Avokatit të Popullit.

VIII. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Të ngjashme