Të premten mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Prishtinë | 29 Pri 2021 | 21:16 | Nga Ekonomia Online

Kryesia e Kuvendit të premten do të mbajë mbledhje duke filluar nga ora 10:00

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi për media nga Kuvendi.

Këto pritet të jenë pikat e rendit të ditës:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme