Veseli dhe shefat e grupeve parlamentare: Kujdes gjuhën dhe veprimet në Kuvend

Prishtinë | 18 Maj 2018 | 19:27 | Nga

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli i ka mbledhur shefat e grupeve parlamentare për të shprehur një qëndrim të përbashkët karshi sjelljeve të deputetëve, më saktë Xhavit Halitit dhe Arben Gashit.

Të dy këta një ditë më herët u fjalosën me gjuhë të ashpër duke u sharë, ndërsa sot u përleshen edhe fizikisht.

Veseli duke shprehur mirënjohje për mirëkuptimin e grupeve parlamentare dhe ka thënë se kjo nuk do të tolerohet më.

Veseli tha se debatet politike me gjuhë të tillë por edhe personale duhet të mos përsëriten më në Kuvend.

LEXO EDHE:

http://cs13.temp.domains/~ekonomia/politike/ldk-ja-kerkon-qe-xhavit-haliti-te-perjashtohet-nga-salla/

Të ngjashme