Veseli shpjegon si do të legalizohen 350 mijë prona të qytetarëve

Prishtinë | 25 Sht 2019 | 20:37 | Nga Ekonomia Online

Mbi 352 mijë familje nuk mund t’i gëzojnë ligjërisht pronat e tyre të patundshme, për shkak të paaftësisë së administratës për t’iu paraprirë nevojave në rritje të qytetarëve për strehim. Burokratët e korruptuar i mbajnë peng dhe nuk ua japin fletat poseduese edhe si presion për t’iu marrë ryshfete atyre.

Përmes legalizimit të përshpejtuar, brenda dy vjetësh, mbi 10 miliardë euro kapital do të bëhen pjesë e ekonomisë sonë. Posedimi ligjor i pronësisë do t’i bëjë qytetarët të ndjehen më të lirë, më të pasur, me mundësi më të shumta dhe më optimistë për të ardhmen e tyre.

Shpërndajeni për t’i dhënë fund ankthit të të gjitha familjeve pa fleta poseduese!

Legalizimi i ndertimeve pa fleta poseduese

Mbi 352 mijë familje nuk mund t’i gëzojnë ligjërisht pronat e tyre të patundshme, për shkak të paaftësisë së administratës për t'iu paraprirë nevojave në rritje të qytetarëve për strehim. Burokratët e korruptuar i mbajnë peng dhe nuk ua japin fletat poseduese edhe si presion për t’iu marrë ryshfete atyre. Përmes legalizimit të përshpejtuar, brenda dy vjetësh, mbi 10 miliardë euro kapital do të bëhen pjesë e ekonomisë sonë. Posedimi ligjor i pronësisë do t’i bëjë qytetarët të ndjehen më të lirë, më të pasur, me mundësi më të shumta dhe më optimistë për të ardhmen e tyre.Shpërndajeni për t’i dhënë fund ankthit të të gjitha familjeve pa fleta poseduese! #PDK112

Gepostet von Kadri Veseli am Mittwoch, 25. September 2019

Të ngjashme