Votojnë kandidatët e LDK-së nga Gjilani

Gjilan | 11 Qer 2017 | 12:05 | Nga

Kanë votuar katër kandidatët për deputet nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës nga Gjilani.

Lirije Kajtazi e Valentina Bunjaku Rexhepi kanë votuar Qendrën e votimit “Gjimnazi i Vjetër”, ndërsa Imet Rrahamani votoi në shkollën “Mehmet Isai”, ndërkaq kandidati Isa Agushi votoi në Zhegër.

Në mesazhet e tyre, ata thanë se kjo është dita më e rëndësishme e demokracisë, e cila iu mundëson qytetarëve për ta shprehur lirshëm vullnetin tyre.

“Në këtë mënyrë do të vendosin për të ardhmen e tyre dhe për mundësi më të mëdha”, thanë ata.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme