Zyrtari i PDK-së i infektuar me COVID 19, është kundër një mbylljeje të re

Prishtinë | 18 Tet 2020 | 14:39 | Nga Ekonomia Online

Zyrtari i PDK-së Arton Muhaxheri, ka thënë se vendimi për mbylljen dhe shtrengimi masave si preventiv per ta menaxhuar situaten me pandemin eshte gabim.

Sipas tij, shendeti ekonomik eshte po aq i rendesishem sa edhe shendeti publik

Njoftimi i plotë:

E kam thënë para se të jemi vet i infektuar me COVID 19, po e them edhe tash kur jam dhe do ta them edhe pasi ta kaloj, se vendimi per mbyllje dhe shtrengimi masave si preventiv per ta menaxhuar situaten me pandemin eshte gabim. Shendeti ekonomik eshte po aq i rendesishem sa edhe shendeti publik.Maska PO

✔️

Distanc PO

✔️

Higjien personale PO

✔️

Mbyllje JO

❌

Jeta te vazhdoj me stil te ri.

Të ngjashme