8 mënyra si ta kthejmë brishtësinë në forcë

Prishtinë | 23 Nën 2022 | 00:30 | Nga Ekonomia Online

1. Njih vetveten. Identifiko frikërat e tua dhe mposhti!

2. Eksploro gjithçka që ofron jeta në Tokë/në natyrë. Mbushu me begatitë e saj, pa kufizime.

3. Mobilizo gjithë potencialin tënd. Besoji dëshirave, emocioneve dhe shpirtërores, të cilat përbëjnë forcën tonë të brendshme.

4. Bëhu protagonist i jetës tënde. Qëndro i hapur ndaj mundësive, duke vendosur për drejtimin e jetës tënde.

5. Mbështetu tek njerëzit. Gjej largësinë e duhur prej tyre, në mënyrë që të kultivoni marrëdhënie të shëndetshme me veten dhe të tjerët.

6. Poetizoje dhimbjen. Transformoje brishtësinë në burim frymëzimi.

7. Gjej vendin ku dëshiron të jetosh dhe mënyrën së si dëshiron ta shpenzosh lirinë tënde.

8. Kultivo harmoninë e brendshme, të paprekshme nga trazirat e jashtme.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme