Vetmitarët janë më luajalë dhe me intelekt

Prishtinë | 24 Shk 2017 | 23:30 | Nga

Vetmitarët, thjesht, stimulohen dhe motivohen më mirë prej të qëndruarit vetëm, edhe pse kanë miq (po, ato kanë miq). Ato kanë një rreth shumë të kufizuar miqsh të cilët gëzojnë një standard të lartë – sipas kërkesave, dhe tek të cilët kanë besim.

Kjo tipologji njerëzish janë më shumë intelektualë dhe luajalë. Nuk kanë nevojë për afirmim nga jashtë si dhe angazhohen me botën në mënyra të ndryshme prej të tjerëve, me gjëra që iu interesojnë dhe iu duken tërheqëse. Duket paradoksale por, edhe introvertët edhe ekstrovertët mund të jenë “vetmitarë”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme