Shota e ashpër ndaj Xhulit: I ke pas pretendimet me qenë reklamë në një letër të miellit

Prishtinë | 20 Mar 2023 | 23:34 | Nga Ekonomia Online

Shota eskalon ndaj Xhulit: I ke pas pretendimet me qenë reklamë në një letër të miellit.Xhuli dhe Shota kanë vazhduar debatet sërish edhe në Post Big Brother Kosova. Derisa tema e tyre ishte mosfitorja e Xhulit dhe pretendimet e saj për fitoren e cmimit të madh.Ishte Shota e cila eskaloi duke i thënë Xhulit se pretendimi i saj për fitore ishte një reklamë në një letër të miellit.“Ti se ke fitu cmimin se se ke fitu ate cmim, i ke pas pretendimet me qenë reklamë në një letër të miellit”.

Të ngjashme