1444 persona zhonglim me topin, Polonia ne “Guinness”

Prishtinë | 15 Qer 2018 | 14:45 | Nga

Ndërsa në Rusi tashmë ka nisur Botërori i Rusisë, në Poloni është vendosur një rekord Guinness.

Në Krakov, një qytet që është në jug të vendit, 1444 persona të të gjitha moshave u mblodhën në shesh dhe nisën njëkohësisht zhonglimi me topin.

Ideja ishte që të gjithë personat në shesh të zhonglonin topin e futbollit njëkohësish sa më gjatë që të mundeshin dhe ata e arritën këtë për 10 sekonda.

Rekordi i mëparshëm u vendos në Itali, ku ishin 1406 persona që zhongluan njëkohësisht për pak kohë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme