Altea Hajrizi, e ardhmja e tenisit kosovar

Prishtinë | 19 Shk 2019 | 11:30 | Nga Ekonomia Online

Gazetari Kushtrim Bekolli sjell profilin e një vajze të vogël e cila ka suksese të mëdha në sportin e tenisit.

Se kur e kishte filluar Altea Hajrizi këtë sport dhe pse e kuptojmë vetëm përmes storjes së mëposhtme.

Ora 7 – Altea Hajrizi, e ardhmja e tenisit kosovar – Klan Kosova

Ora 7 – Altea Hajrizi, e ardhmja e tenisit kosovar – Klan Kosova gazetari Kushtrim Bekolli sjell profilin e një vajze të vogël e cila ka suksese të mëdha në sportin e tenisit. Se kur e kishte filluar Altea Hajrizi këtë sport dhe pse e kuptojmë vetëm përmes stories.

Posted by Ora Shtate nê Klan Kosova on Monday, February 18, 2019

Të ngjashme