A e keni ditur që babai i Tunës është medalist Olimpik?

Prishtinë | 11 Gus 2016 | 08:22 | Nga

Babai i saj, Shaban Sejdiu, ka qenë dy herë rresht fitues i medaljes së bronztë në dy palë lojëra olimpike.

Shaban Sejdiu ka qenë mundës dhe dy medaljet i ka fituar gjatë lojërave olimpike në Moskë më 1980 dhe në Los Angeles më 1984.

Shabani është edhe mik i mirë i boksierit kosovar Aziz Salihu, po ashtu medalist i bronztë në Lojërat Olimpike në Los Angeles.

Shaban Sejdiu

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme