Edhe një ligë unike, Kosovë-Shqipëri

Prishtinë | 11 Sht 2020 | 17:38 | Nga Ekonomia Online

Bashkëpunimet në ligat Kosovë Shqipëri nuk kanë të ndalur

Sot Komiteti Olimpik i Shqipërisë ka njoftuar se edhe një ligë tjetër pritet që të jetë unike.

Bëhet fjalë për një ligë të përbashkët të Volejbollit ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë.

KOKSH, përmes një postimi në “Twitter” ka bërë të ditur se sot është arritur marrëveshja që Federata Shqiptare e Volejbollit dhe Federata e Volejbollit të Kosovës të kanë një ligë të përbashkët. 

Të ngjashme