FIFA certifikon 13 gjyqtarë nga Kosova që do të referojnë në ndeshje ndërkombëtare në vitin 2021

Prishtinë | 19 Jan 2021 | 16:48 | Nga Ekonomia Online

FIFA i ka certifikuar 13 referë nga Kosova që do të kenë të drejtën të ndajnë drejtësinë në ndeshjet ndëkombëtare në vitin 2021.

Në mesin e këtyre është edhe një gjyqtare femër.

Gjyqtarë kryesorë:

Visar Kastrati;

Besfort Kasumi;

Genc Nuza.

Gjyqtarët anësor:

Fatlum Berisha;

Imran Kabashi;

Besnik Morina;

Lumturie Muhadri;

Fatmir Sekiraqa;

Bujar Selimaj;

Edmond Zeqiri.

Futsall:

Besar Beqiri;

Besart Ismajli;

Florentina Kallaba.

Për herë të parë, Kosova kishte fituar të drejtën nga FIFA për të deleguar gjyqtarë në arenën ndërkombëtare në vitin 2017, me Genc Nuzën, Fatlum Berishën, Lumturije Muhadrin dhe Bujar Selimajn.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme