Fikret Shatri vrapon nga Prishtina në Tiranë

Prishtinë | 04 Kor 2020 | 16:12 | Nga Ekonomia Online

Sportisti Fikret Shatri ka vrapuar nga Prishtina në Tiranë, distancë kjo 257 kilometra.

Për këtë arritje, ai është përshëndetur edhe nga ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi

“Fikreti i fortë si guri! Nga Prishtina në Tiranë vrap me ritëm të shqipes dhe me plot dashuri. 257 kilometra me plot vullnet”.

“Shatri realizoi rrugëtimin e tij, vrapimi merr frymë ndryshe, përsosmëria nuk është një veprim, por një zakon”.

Të ngjashme