Kosova në karikaturën e Omar Momanit

Prishtinë | 10 Mar 2018 | 10:02 | Nga

Karikaturisti i njohur, Omar Momani ka paraqitur grupet e Ligës së Kombeve, mes të cilave edhe atë në të cilin luan Kosova, të tretin, raporton KlanKosova

Si objekt dallues të Kosovës ai ka prezantuar Bibliotekën Kombëtare, ndërsa të njëjtën gjë e ka bërë edhe me shtetet e tjera që janë pjesë e këtij grupi.

Shorti i tërhequr më 24 janar të këtij viti vendosi që Malta, Azerbajxhani dhe Ishujt Faroe të jetë skuadrat me të cilat Kosova do të përballet në Grupin 3, në kuadër të Ligës D.

Të ngjashme