Nasri dënohet me 6 muaj moslojë

Prishtinë | 27 Shk 2018 | 16:08 | Nga

Samir Nasri është dënuar për shkelje të përdorimit të dopingut.

Samir Nasri është suspenduar me 6 muaj mos lojë nga UEFA për shkak se i ka shkelur rregullat kundër dopingut.

“Organi i Kontrollit, Etikes dhe Disiplines i UEFA-s (CEDB) ka marrë këtë vendim pas procedurave disiplinore të hapura më 6 mars 2017 kundër Samir Nasrit për shkeljen e Rregulloreve Anti-Doping të UEFA-s”, thuhet në komunikatën e UEFA-s.

“Në këtë kontekst, CEDB ka vendosur ta suspendojë Samir Nasrin për gjashtë muaj për shkeljen e Kodit Botëror të Anti-Dopingut dhe Rregulloreve Anti-Doping të UEFA-s”, njofton UEFA.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme