Problem siguria për finalen e Ligës së Konferencës në Tiranë, alarmi do të jetë i lartë nga 23 maji

Prishtinë | 14 Maj 2022 | 10:18 | Nga Ekonomia Online

Çështja e tretë, më e rënda, ka të bëjë me sigurinë.

Marrëdhëniet mes tifozëve të Fetenoordit dhe Romës nuk janë të mira, veçanërisht pasi holandezët shkatërruan qendrën e kryeqytetit në vitin 2015.

Klubi i Roterdamit është shumë i revoltuar me UEFA-n për menaxhimin e biletave, por duket se pjesa më e rëndësishme e tifozëve ia ka dalë të kapë një të tillë.

Dita më e rrezikuar është pa dyshim ajo e ndeshjes, megjithëse alarmi do të jetë i lartë nga e hëna e 23 majit.

Të ngjashme