”Të bashkuar nga emocioni” motoja e LO ”Tokio 2020”

Prishtinë | 18 Shk 2020 | 12:12 | Nga Ekonomia Online

Komiteti organizativ i Lojërave Olimpike Verore “Tokio 2020” ka zbuluar moton zyrtare të këtyre lojërave. Motoja e lojërave do të jetë: “Të bashkuar nga emocioni”.

Motoja vë në shprehje fuqinë e sportit për të bërë bashkë njerëzit pavarësisht se nga janë dhe për të lejuar ata që të lidhen dhe të festojnë në një mënyrë që tejkalon dallimet e tyre.

Lojërat Olimpike “Tokio 2020” do të nisin më 24 korrik dhe do të përfundojnë më 9 gusht.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme