Tuchel e arsyeton ashpërsinë ndaj Hudson-Odoit: Ka nevojë për një gjë të tillë

Prishtinë | 25 Tet 2021 | 19:37 | Nga Ekonomia Online

Trajneri i Chelsea-s, Thomas Tuchel, ka thënë që Callum Hudson Odoi, ka nevojë për një trajtim më të ashpër nëse dëshiron që ta materializojë potencialin e tin.

“Ai ka nevojë për atë”, ka thënë Tuchel për ueb-faqen e Chelsea-s.

“Këta djem që kanë aq shumë cilësi dëgjojnë nganjëherë se sa të mirë janë, por ata duhet ta dëshmojnë këtë, dhe për ta bërë një gjë të tillë, dhe për futbollistët në sulm është e lehtë – vetëm shikojini statistikat dhe sillnisa më shumë asiste dhe gola”.

“Kjo është ajo që ai e bën dhe ajo që ai duhe ta dëshmojë,.  Ky është niveli më i lartë në Angli, dhe është niveli më i lartë në Evropë andaj jemi me shpresë  andaj shpresoj që nuk jemi jofer por të ashpër në të sepse nuk mjafton që vetëm me talent të jesh pjesë e grupit”.

Të ngjashme