5 reklamat më të ndjekura në YouTube

Prishtinë | 24 Dhj 2016 | 23:12 | Nga

Kur vjen puna për matjen e suksesit të një videoje, YouTube sot është një nga barometrat më të mirë.

Sipas një kërkimi nga Nielsen, YouTube është rritur në çdo mënyrë këtë vit:

• Koha e shpenzuar në YouTube është dy here më e madhe tek të rriturit mbi 18 vjeç
• Koha e shpenzuar në YouTube është trefishuar tek të rriturit mbi moshën mbi 55 vjeç
• Koha e shpenzuar në YouTube është rritur me 40% tek të rriturit mbi 35 vjeç krahasuar me të rriturit të tjerë
• Koha e shpenzuar në YouTube është rritur me 55% tek të rriturit mbi 55 vjeç krahasuar me të rriturit të tjerë

Një fakt interesant është që YouTube arrin 95% të personave të rritur që janë online mbi 35 vjeç në një muaj dhe 95% të personave të rritur që janë online mbi 55 vjeç në një muaj.

Sipas Adweek, 5 reklamat më të ndjekura në YouTube në vitin 2016 janë:

5. Clash Royale – “Theme Song”

Agjencia Krijuese: Barton F. Graf
Muzika: Brian May – Parody of Queen’s “Flash”
Shikime: 37 milionë

4. Samsung – “Galaxy S7 and S7 edge: Official Introduction”

Agjencia Krijuese: R/GA
Shikime: 45.8 milionë

3. Nike – “The Switch”

Agjencia Krijuese: Wieden + Kennedy
Muzika: The Heavy – “Turn Up”
Shikime: 56.4 milionë

2. Knorr – “#LoveAtFirstTaste”

Agjencia Krijuese: MullenLowe
Muzika: Joel P. West – Original Score
Shikime: 60.4 milionë

1. Mobile Strike – “Arnold’s Fight”

Agjencia Krijuese: 215mccann
Muzika: Giuseppe Verdi – “Verdi’s Messa da Requiem – Movement II: Dies irae”
Shikime: 101.1 milionë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme