Befasia që do të sjellë iPhone 8

Prishtinë | 29 Kor 2017 | 14:33 | Nga

Edhe pse përdoruesit e iPhone ende presin të dalë në treg iPhone 8, raportet rreth iPhone 9 tashmë kanë nisur të shfaqen. Mësohet se Apple arriti marrëveshjen me LG Chem për baterinë e iPhone 2018.

Qeliza e fuqisë do të jetë në formë L me një kthesë në pjesën e poshtme dhe pritet të rrisë kapacitetin e baterisë pa e bërë tërë pajisjen më të madhe. Pra Apple do të ketë tre iPhone të ndryshëm edhe një herë. Mendohet se do të ketë dy madhësi të ekranit – 5.28 “dhe 6.46”, të dyja OLED.

Megjithatë edhe gjatë këtij viti, Apple pritet të përmirësojë iPhone 7 dhe 7 Plus me një ekran më të lartë OLED. Shfaqjet OLED janë vështirë të prodhohen dhe Apple ende nuk ka furnizim për të akomoduar një linjë të tërë OLED. Ndërkohë që kompania ka arritur një marrëveshje me Samsung për të bërë ekranin për iPhone 8.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme