E vërteta e “i”-së para gjithë produkteve të Apple

Prishtinë | 12 Gus 2018 | 19:00 | Nga

Produktet e Apple kanë fituar një identitet unik në mbarë botën për shkak të dizajnit dhe funksionimit të pashembullt.

Një tipar tjetër që i bën këto produkte të dalin “jashtë turmës” është shkronja “i.” Marka e Apple e “i-produkteve” filloi me iMac.

Gjatë debutimit të iMac, bashkë-themeluesi i Apple dhe më pas CEO i kompanisë, Steve Jobs, tha se “i” ishte gërma e parë e fjalës “Internet” dhe “Mac” për Macintosh.

Më vonë, Steve Jobs caktoi katër kuptime të tjera për “i” në “i-produktet”. Ata janë: “individuale, instruktuese, informuese dhe inspiruese”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme