Eksperti i sigurisë kibernetike publikon listën e domenëve që dyshohet se përdoren për propagandë e Fake News në Kosovë

Prishtinë | 27 Shk 2022 | 15:58 | Nga Ekonomia Online

Eksperti i sigurisë kibernetike, Bajram Zeqiri ka ndarë informacionet e fundit rreth rreziqeve potenciale online.

Themeluesi i komunitetit XOR, ka publikuar një listë me domenët që duken të dyshimtë dhe që potencialisht mund të përdorën për të shpërndarë Fake News dhe bërë propagandë.

“Janë mbi 75 domenë të regjistruar vetëm për muajt janar-shkurt 2022, të cilat të gjitha kanë karakter që potencialisht mund të përdorën për ndonjë portal që lëshon Fake News apo shtrembërim të opinionit, ka shkruar ai.

Të ngjashme