Fjalëkalimet më të këqija të vitit

Prishtinë | 14 Dhj 2018 | 13:58 | Nga Ekonomia Online

Prej markave të makinës e deri te presidentë të ndryshëm, këtu i keni fjalëkalimet më të këqija që janë përdorur këtë vit.
Fjalëkalimi më i famshëm është ai me numra “123456”, i ndjekur nga “pasword”.

Renditja vazhdon me fjalëkalimet me numrat nga 1 deri në 9, pastaj nga 1 deri në 8, nga 1 deri në 7 dhe nga një deri në 5.

Pastaj fjalëkalime me shkronja, dominon fjalëkalimi “sunshine”, pastaj “iloveyou”, “princess” ose “welcome”.

Këto i keni 10 fjalëkalimet më të përdodura në internet:

123456

pasword

123456789

12345678

12345

111111

1234567

sunshine

qwerty

ILOVEYOU.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme