Rrjedhin thashethemet e para, kur lansohet iPhone 8?

Prishtinë | 10 Tet 2016 | 11:33 | Nga

Duket sikur Apple do e anashkaloj modelin iPhone 7 duke kaluar menjëherë në iPhone 8. Historikisht Apple ka prezantuar tek përdoruesit një model iPhone”S” përpara çdo ndryshim numri.Rrjedhin thashethemet e para, ja kur lansohet iPhone 8
Autori: Lajmi.net Auto & Tek, Teknologji 20:38, 7 October 2016

Duket sikur Apple do e anashkaloj modelin iPhone 7 duke kaluar menjëherë në iPhone 8. Historikisht Apple ka prezantuar tek përdoruesit një model iPhoni”S” përpara çdo ndryshim numri.

Vetëm iPhone 1 nuk ka patur një model “S”. Mos po vjen fundi i modeleve “S”, apo është nga fakti se Apple feston 10 vjetor-in e krijimit dhe diçka më madhe se sa vetëm përditësimi i Softuerit të iPhone 7-tës na pret.

10 -vjetori i Apple është një nga evenimentet më të mëdha, ku çdokush do të mendoj që emri iPhone 8 s’do jetë i mjaftueshëm ose me vend. Me shume mundësi do jetë një emër qe do të ketë lidhje me përvjetorin , si iPhone x ose më e preferuar do ishte iPhone A10, por dizajni i iPhone 8 do dalë fitues me siguri.

Sipas drejtuesve të brendshëm informacioni për iPhone 8 ka rrjedhur nga një punonjës i Apple që qëndron akoma anonim. Punonjësi i panjohur është përgjegjës në zyrat e Apple në Herzliya Israel ku pajisja iPhone 8 është në zhvillimin përfundimtar.

Punonjësi i referohet pajisjes si iPhone 8 dhe konfirmon se do te jetë shumë ndryshe nga iPhone 6s si dhe paraardhësi i tij iPhone 7.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme