Signali dhe Telegrami regjistrojnë numër të madh të përdoruesve

Prishtinë | 12 Jan 2021 | 16:50 | Nga Ekonomia Online

Platforma Signal dhe Telegrami kanë regjistruar rritje të madhe të përdoruesve që i kanë shkarkuar aplikacionet. Një nga shkaqet e rritjes së dy aplikacioneve të reja thuhet se vjen pas vendimit të Whatsappit që përdoruesit e tij duhet t’i ndajnë të dhënat me Facebook-un, nëse duan të vazhdojnë ta përdorin atë.

Të gjithë përdoruesit e Whatsappit duhet t’i pranojnë kushtet e reja deri më 8 shkurt.

Në anën tjetër, Telegrami dhe Signali ofrojnë shërbime të mesazheve të koduara falas.

Të ngjashme