Thënie të çmuara nga Steve Jobs

Prishtinë | 04 Sht 2022 | 23:50 | Nga Ekonomia Online

Koha e juaj është e limituar, prandaj mos e humbisni atë duke e jetuar jetën e dikujt tjetër.

Mos u bllokoni nga dogma – e cila do të thotë ta jetosh jetën nga rezultatet e mendimit të dikujt tjetër.

Mos e lejoni zërin e opinionit të të tjerëve ta mbysë zërin tuaj të brendshëm.

Dhe më e rëndësishmja, guxo ta ndjekësh zemrën dhe intuitën tënde. Ato e dinë se çka dëshiron të bëhesh vërtet. Çdo gjë tjetër është dytësore.

Steve Jobs

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme