43 pacientë me Covid-19 po trajtohen në ShSKUK

Prishtinë | 15 Jan 2022 | 10:58 | Nga Ekonomia Online

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë janë 43 pacientë të konfirmuar pozitivë me COVID-19 dhe 28 të tjerë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 35 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është i shtrirë një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 13  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22  pacientë  post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1  pacient

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Prizrenit,6 pacientë ‘

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 5  pacientë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme