47 vjeçari thotë se për 11 orë ka pirë alkool pasi ka fituar Nisma në Malishevë

Prishtinë | 26 Nën 2021 | 12:45 | Nga Ekonomia Online

Idealizimi ndaj liderëve politik në vendin tonë duket se veç është rritur. Brohoritjet me plot pasion të zjarrtë, i hasëm edhe në zgjedhjet e këtij viti.

Hashim Bogaj, i cili punon si shofer kamioni, thotë se për disa ditë ka pasur stres se a do ta fitoj partia e Limajt në Malishevë. 47-vjeçari tregon se nga gëzimi i fitores, ka pirë 11 orë alkool.

E gjithë kjo eufori dhe brohoritjet që i bëjnë qytetarët për udhëheqësit e partive politike, e kanë një shpjegim, sipas sociologut Bekim Selisha.

Ai thotë se e tërë kjo ndërlidhet me atë se sa një vend është i zhvilluar.

Të ngjashme