Bekë Berisha bashkë me kryetarin e ARK-së vizitë në Studenicë

Prishtinë | 31 Jan 2021 | 17:46 | Nga Ekonomia Online

Bekë Berisha kandidat për deputet nga radhët e AAK-së, së bashku me Erion Zeqiraj kryetarin e ARK-së dhe strukturat e AAK-së kanë vizituar Studenicën.

Gjatë këtij takimi, dhe vizitave që po bëjnë në shumë qytete dhe fshatra të Kosovës, Berisha ka zhvilluar takime dhe biseda me qytetarë të shumtë, për të dëgjuar brengat dhe vështirësitë e tyre.

Ku edhe ka postuar një foto gjatë kësaj vizite.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme