Haxhiu shfuqizon vendimin për emërimin e anëtarit të VV-së në MD

Prishtinë | 17 Pri 2020 | 11:54 | Nga Ekonomia Online

Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu, ka shfuqizuar vendim për emërimin e Zyrtarit Ligjorë të Ministrisë së Drejtësisë, nga VV-ja.

Haxhiu ka thënë se ky lëshim është bërë nga Burimet Njerëzore të ministrisë së drejtësisë, pasi që edhe në ta kaluarën janë bërë këso emërime.

“Para emërimit unë kam pyetur zyrën e burimeve njerëzore dhe kamë marr konfirmim nga ta se ky emërim nuk shkel ligjin, pastaj është bërë emërimi”.

“Me të parë më media këtë, kam konsultuar zyrën ligjore dhe të njëjti e kanë pranuar se kanë lëshuar këtë dhe unë si ministre e kam anuluar këtë vendim menjëherë”.

Haxhi thotë se tani ju ka ndërruar pozita Dukagjnin Nezirit.

“Dukagjin Neziri, tani është asistentë ekzekutiv në kabinetin tim”, ka thënë ministrja për Gazeten inFokus.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme