MSh edhe njëherë tregon grupet prioritare për vaksinim

Prishtinë | 17 Qer 2021 | 15:31 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Shëndetësisë edhe njëherë ka treguar se grupet prioritare për vaksinim janë: personat mbi 65 vjeç, personat me sëmundje kronike, mësimdhënësit, Forcat e Sigurisë të përfshira drejtpërdrejtë në menaxhimin e COVID-19.

MSH ka deklaruar se 60 për qind e popullatës do të vaksinohet deri në fund të vitit.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar qytetarë,

Lufta me pandeminë ende nuk ka përfunduar! Për këtë arsye dhe me qëllim të imunizimit të popullatës në mënyrë sa më të shpejtë, ju informojmë në lidhje me:

➡ Vaksinimin masiv dhe

➡ Grupet Prioritare.

Shihni më poshtë informatat e ilustruara për të kuptuar sa më mirë këtë proces tejet të rëndësishëm për luftën kundër COVID-19.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme