Arton Muhaxheri: Bizneset në Pejë po vazhdojnë të mos e kenë mbështetjen institucionale e lokale

Prishtinë | 11 Tet 2021 | 21:10 | Nga Ekonomia Online

Bartësi i Listës së PDK-së në Pejë, Arton Muhaxheri, ka vazhduar takimet me bizneset në Pejë.

Kësaj radhe, ai ka vizituar ndërmarrjen “Artatex” e cila mbanë një numër të konsiderueshëm të punëtorëve.

“Kemi vizituar ndërmarrjen “Artatex” e cila mbanë një numër të konsiderueshëm të puntorëve. Bizneset në Pejë po vazhdojnë të mos e kenë mbështetjen institucionale-lokale dhe kjo gjendje duhet të ndryshoj”, ka shkruar ai.

Të ngjashme