Bekë Berisha: Premtoj që sportistët do ta kenë përkrahjen time maksimale

Prishtinë | 06 Tet 2021 | 21:28 | Nga Ekonomia Online

Bekë Berisha: Premtoj që në mandatin tim të ardhshëm katër vjeçar, sportistët do ta kenë përkrahjen time maksimale

Vizitën e radhës kandidati për kryetar të komunës së Istogut e vazhdoi te kampionët e Kosovës në Hendboll.

Berisha tha se krenaria dhe e ardhmja e sportit Istogas është në duart e sportistëve.

Postimi i plotë:

Vizitë KAMPIONEVE të Kosovës në hendboll, vajzave të K.H Istogut dhe trajnerëve Faruk Shala dhe Berat Gashi. Krenaria dhe e ardhmja e sportit istogas, është në duart e sportistëve.

Si kryetar i ardhshëm i Istogut, Bekë Berisha zotohet se sporti do ta ketë përkrahjen e tij si morale poashtu edhe materiale duke u mundësuar vajzave sportiste kushte të volitshme për punë.

Falë përkushtimit, motivit, ambicies dhe punës së madhe, vajzat tona na kanë bërë e po na bëjnë fytyrëndritur falë fitoreve të tyre kombëtare e ndërkombëtare.

Si kryetar i ardhshëm i Istogut, premtoj që sporti do ta ketë përkrahjen time si morale ashtu edhe materiale, duke u mundësuar atyre kushte të volitshme pune, në mënyrë që talentët e qytetit tonë të dalin në pah dhe mos të humbasin.

Për Istogun e guximit dhe urtësisë!
121✅

No description available.
No description available.

Të ngjashme