Faton Jakupi: Prioritet kryesor është mbështetja e bizneseve në Kamenicë

Prishtinë | 09 Tet 2021 | 22:52 | Nga Ekonomia Online

Faton Jakupi: Prioritet kryesor është mbështetja e bizneseve Kandidati për kryetar të komunës së Kamenicës, Faton Jakupi vazhdon duke i mbështetur biznese të cilat krijojnë vende të reja pune për qytetarët e Dardanës.

Jakupi ka vizituar kompaninë për përpunimin e mishit Ar-Lindi në Hodonoc, duke u premtuar se përveç heqjes së taksës komunale do të subvencionojë edhe bizneset.

Postimi i plotë:

Në këtë kuadër unë sot vizitova kompaninë për përpunimin e mishit Ar_lindi në Hodonoc. Pronarëve të kësaj kompanie u tregova se planin tim përvec heqjes së taksës komunale do të subvencionojmë të gjithë bizneset. Unë zotohem se do të mbështes bizneset ekzistuese në ngritjen e kapaciteteve të tyre por do të stimuloj hapjen e bizneseve të reja. Bashkë dhe ndershëm!

✅

121

Të ngjashme