Faton Jakupi takon të rinjtë e Kamenicës, zotohet se do ti mbështesë në mandatin e tij qeverisës

Prishtinë | 14 Tet 2021 | 22:14 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për kryetar të komunës së Kamenicës, Faton Jakupi ka premtuar mbështetje për rininë gjatë mandatit të tij qeverisës.

Gjatë takimit me të rinjtë e Kamenicës, Jakupi u ofroi ndihmën e pakursyer në mënyrë që komunës se Kamenicës ti kthehet prosperiteti dhe të investojë në të mirë të qytetarëve.

Postimi i plotë:

Sot ishte ditë e veçantë sepse u takova me pjesën më të veçantë të popullsisë së Dardanës, të rinjtë. Të rinjve, të ardhmes së komunës sonë u premtova që do t’u ndihmojë me të gjitha kapacitetet, që ata ta shohin Dardanën vend ku do ta krijojnë jetën e tyre, ku do të investojnë dhe do ta bëjnë këtë komunë më të mirë. Bashkë dhe ndershëm!

121

Të ngjashme