Gjenerali Bashkim Jashari në mbështetje të Bekim Jasharit

Prishtinë | 12 Tet 2021 | 16:40 | Nga Ekonomia Online

Përmes një video të publikuar në rrjetin social Facebook nga kryetari Bekim Jashari, shihet prezenca e gjeneralit Bashkim Jashari në takimet e Jasharit me qytetarë të Skenderajt.

postimi i tij i plotë:
Një ndejë, me këngë e biseda të këndshme, bashkë me gjeneralin e familjes sonë, Bashkim Jasharin, gjeneralë, Musa Jashari e Nuredin Lushtaku si dhe bashkëpunëtorë tjerë.
Kështu bashkë si çdoherë në shërbim të vendit, për idealin e të parëve tonë!

Të ngjashme