Haradinaj: Banorët e Kodrës së Trimave do gjejnë zgjidhje në programin tonë

Prishtinë | 23 Sht 2021 | 16:45 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për kryetar të komunës së Prishtinës, Daut Haradinaj gjatë një bashkëbisedimi me banorët e lagjes “Kodra e Trimave” ka theksuar faktin se zgjidhja e banorëve të kësaj lagjeje do jetë në programin e tij.

Ai shtoi se disa nga planet e tij për këtë lagje janë: Legalizmi i ndërtimeve, rritja e kuotave të ndërtimit, rritja e hapësirave sportive dhe investimet në infrastrukturë.

Fjala e tij e plotë:

Problemet e mëdha të kësaj pjese të Kodrës së Trimave do të gjejnë zgjidhje në programin tonë për një kryeqytet funksional dhe të barabartë për secilin qytetar të Prishtinës.Legalizmi i ndërtimeve, rritja e kuotave të ndërtimit, rritja e hapësirave sportive dhe investimet në infrastrukturë janë vetëm disa nga pikat të programit tonë për Kodrën e Trimave, të cilat do të trajtohen me urgjencë.#eparaPrishtina#punamarëSee Less

janë vetëm disa nga pikat të programit tonë për Kodrën e Trimave, të cilat do të trajtohen me urgjencë.

Të ngjashme